Even voorstellen:

Mijn naam is Kirsten Siegers. Sinds 2011 woon ik samen met mijn man Bas in Gasselternijveen. Sindsdien is ons gezin uitgebreid met drie kinderen: Ilse, Thijs en Anouk. Vorig jaar kwam daar onze hond Lex nog bij. Ik werk inmiddels vijf jaar als pleegzorgbegeleider bij een jeugdzorgorganisatie in de provincie Groningen.

Sinds 2021 ben ik de voorzitter van Sportclub Olympia. Na het stokje overgenomen te hebben van het vorige bestuur, hebben wij de vereniging nieuw leven ingeblazen. Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuw aanbod maken dat wij Sportclub Olympia weer op de kaart hebben gezet in het dorp, de omliggende dorpen en in de gemeente. Hier ben ik erg trots op en wil ik graag voortzetten! Het werken als vrijwilliger maakt dat ik mij verbonden voel met het dorp en haar inwoners. Ik vind het fijn om een positieve, sportieve bijdrage te leveren en dat sporten in eigen dorp behouden blijft. Toegankelijkheid en laagdrempeligheid vind ik daarbij heel belangrijk.

Als voorzitter ben ik het aanspreekpunt voor alle zaken rondom het lesaanbod, de activiteiten en de evenementen. Daarnaast draag ik zorg voor de PR richting de media. Wanneer je vragen hebt, tips of iets anders dat je wilt bespreken, zoek me dan vooral op. Ik bied een luisterend oor, denk graag mee en samen vinden we altijd een oplossing. Binnen Sportclub Olympia ben ik tevens vertrouwenspersoon.

Contactformulier